De pedicure-praktijk is gesloten van maandag 14 september t/m vrijdag 2 oktober 2020. Vanaf 5 oktober 2020 is de praktijk weer geopend en bereikbaar via de mail en telefoon/antwoordapparaat.

Versie 0.1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 09-08-2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze
verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke
gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe
we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Medisch pedicure praktijk Petra de Bruijn . U
dient zich ervan bewust te zijn dat Medisch pedicure praktijk Petra de Bruijn niet verantwoordelijk is
voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u
aan het privacy beleid te accepteren.

Medisch pedicure praktijk Petra de Bruijn respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en
draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt
behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

  1. Gebruik van onze diensten
  2. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te
    verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens
    worden gedeeld met servicedienst Libersy. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere
    persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

  3. Welke gegevens verwerkt Medisch pedicure praktijk Petra de Bruijn en voor welk doel
    • De volgende persoonsgegevens verwerkt:
    1. voor- en achternaam, geboortedatum
    2. adresgegevens eventueel postadres
    3. telefoonnummer, e-mailadres,
    4. Eventuele gezondheidsgegevens via anamnese-formulier
    5. Voor – en na foto’s van de voeten, na mondelinge goedkeuring cliënt.
    • Medisch pedicure praktijk Petra de Bruijn verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens
      voor de volgende doeleinden:
      1. je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact over afspraken en de
        eventuele annulering daarvan,
      2. je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van informatie
        over diensten en activiteiten van Medisch pedicure praktijk Petra de Bruijn
      3. je naam, adresgegevens en e-mailadres wordt gebruikt voor het mogelijke maken van
        verzendingen.
    • Cookies
    • Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat
      wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
      Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst)
      om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie
      gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen
      beveiligde servers van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de
      website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te
      bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

    • Doeleinden
    • We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden
      beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

    • Derden
    • De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij
      gebruiken ten behoeve van onze dienstverlening. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten
      behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder
      kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de
      vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

    • Veranderingen
    • Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele
      aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze
      privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

    • Keuzes voor persoonsgegevens
    • Persoonlijke informatie wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze
      dienstverlening. Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen
      van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

    • Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
    • Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

    • Aanpassen/uitschrijven communicatie
    • Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met
      ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

    • Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser
opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt
verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites,
niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Gebruikers van onze dienstverlening
hebben het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Medisch pedicure praktijk Petra de Bruijn
E.D.v.d Broeckestraat 17, 4356 AW Oostkapelle
0118 582900
info@medischpedicurepetra.nl

sportpedicure-logo-goed-en-klaar
provoet
logo-procert
pinnen-ja-graag-wit